Constanţa: Prețuri mici pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 175.000 de turiști au ales această perioadă pentru o minivacanță la mare datorită tarifelor reduse. n Mamaia, reducerile la cazare sunt de peste 25%.

Constanţa - labirint urban pentru turişti

Pe litoral, preţurile au intrat la apă

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

La unele hoteluri de două stele pentru o cameră dublă se plătește 170 de lei, iar la trei stele 200 de lei.

Particularii au redus și ei tarifele, cele mai ieftine stațiuni fiind Costinești și Eforie, unde camera cu trei locuri de dormit ajunge la 80 de lei pe noapte. Dacă știi să negociezi, același preț îl găsești și la apartamentele din Constanța. În plus, vremea a ținut cu turiștii, iar săptămâna viitoare se anunță la fel de profitabilă pentru o vacanță la mare.

„Am venit cu familia pentru trei zile la mare. Am ales această perioadă pentru că nu este foarte aglomerat și, în plus, plătim mai puțin pentru cazare“, a declarat Frantz Andras, de 32 de ani, din Târgu Secuiesc.

Extrasezonul ofertelor

„Este perioada în care hotelierii atrag în continuare turiștii cu programe speciale, printre care Zile gratuite de vacanță. La un sejur plătit de 5 nopți primești în plus o noapte sau două în plus“,  a declarat Corina Martin, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. Totodată, la 1 septembrie, intră în vigoare Litoralul pentru toți cu prețuri care pornesc de la 180 de lei pentru un sejur întreg. Hotelierii de pe litoral încearcă să țină prelungească sezonul până la 1 octombrie. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite