Constanţa: Circulaţia autovehiculelor grele, restricţionată în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interdicţia nu vizează şi maşinile mici
Interdicţia nu vizează şi maşinile mici

În perioada 20 mai - 30 septembrie 2011, este interzisă circulaţia camioanelor cu mai mult de două axe (inclusiv cu remorcă şi semiremorcă), a maşinilor agricole, a tractoarelor, precum şi a maşinilor de construcţii pe autostrăzile şi drumurile naţionale din Bulgaria, în zilele de vineri şi duminică, în intervalul orar 16.00 - 22.00.

Potrivit informaţiilor primite de la autorităţile bulgare, restricţia de circulaţie este valabilă şi în ajunul zilelor de sărbători legale, în zilele naţionale de sărbătoare precum şi în zilele declarate oficial nelucrătoare. În perioada rămasă până la 30 septembrie, potrivit calendarului sărbătorilor legale bulgare, nu se va putea circula în perioada 3 - 6 septembrie (6 septembrie - Ziua Unirii, 5 septembrie - zi nelucrătoare) şi 21 - 25 septembrie (22 septembrie - Ziua Independenţei, 23 septembrie - zi nelucrătoare), în acelaşi interval orar, respectiv 16.00 - 22.00.

Pe durata acestei interdicţii, autovehiculele vizate vor fi oprite în afara drumului astfel încât să nu fie împiedicată circulaţia rutieră a celorlalţi participanţi la trafic.
Această măsură restrictivă nu se aplică autovehiculelor care transportă animale vii sau produse alimentare perisabile.

Controale la frontierele Austriei

Începând cu data de 4 iunie (ora 00.00) până în data de 9 iunie (ora 23.59) vor fi reintroduse temporar controale la frontierele terestre, aeriene şi fluviale ale Austriei.

Autorităţile austriece au luat această măsură pentru a organiza, în condiţii optime de securitate, lucrările Forumului Economic Mondial (viena, 8 - 9 iunie 2011).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite