Constanța: Astăzi, Giani Deli-Iorga va fi expertizat psihiatric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul acestei zile, autorul crimelor de la Cernavodă va fi dus la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului de Urgență Constanţa pentru a fi supus unei expertize psihiatrice.

„Aceasta este procedura în cazul în care se comit infracţiuni deosebit de grave sau în cazul în care procurorul are dubii în legătură cu starea de sănătate a persoanei anchetate“, a declarat procurorul de caz, Matei Dragomir.

Deli-Iorga va sta cel puțin zile într-o rezervă specială a unității medicale. El va fi analizat de doi psihiatri și un psiholog. Președintele comisiei de expertiză va fi Mihai Onciu, șeful Serviciului de Medicină Legală Constanța.

Gheorghe Deli-Iorga, tatăl suspectului, crede cu tărie în nevinovăţia fiului său. „E un băiat slab de înger, se pierde cu firea dacă ţipi la el, nici să mintă nu putea. Cum să omoare aşa dintr-o dată, cu 50 de lovituri de cuţit, doi oameni care nu i-au făcut nimic?“ a spus tatăl. El a afirmat că cel mai probabil fiul său acoperă pe cineva şi a susţinut că Giani Deli-Iorga nu consumă alcool, deci a minţit în declaraţie. „Sper să pot sta de vorbă cu el şi să aflăm adevărul“, a mai afirmat Gheorghe Deli-Iorga. El a refuzat să spună pe cine bănuieşte că acoperă fiul său.

Citește aici mărturisirile șocante ale asasinului de la Cernavodă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite