Concluzia medicilor legişti: Bărbatul din Adamclisi calmat de poliţişti cu spray lacrimogen a murit din cauza unei meningite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că bărbatul din Adamclisi a fost răpus de meningită. Grigore Lupău a ajuns la spital la câteva ore după ce a provocat un scandal la oficiul poştal din localitate. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, care au apelat la un spray lacrimogen pentru a-l calma.  

Scandalul a avut loc miercuri, 30 noiembrie, în sediul Oficiului poştal din Adamclisi. Nemulţumit că nu-şi poate ridica ajutorul social, Grigore Lupău (56 de ani), despre care poliţişti spun că se afla în stare de ebrietate, a început să înjure şi să facă scandal. Angajaţii poştei au cerut ajutorul oamenilor legii. 

Pentru că bărbatul a refuzat să coopereze, unul dintre poliţişti a folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare, pulverizând în direcţia persoanei recalcitrante. Bărbatul a plecat acasă în scurt timp.

Poliţiştii spun că, la patru ore de la incident, familia celui în cauză a solicitat un echipaj de ambulanţă, acesta fiind preluat şi transportat la Spitalul din Medgidia, ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, bărbatul a decedat vineri, în jurul prânzului.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa a demarat o anchetă. Totodată, a fost sesizat şi Parchetul. Medicii legişti au stabilit, în urma necropsiei, că bărbatul a fost ucis de meningită.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite