Cât te costă un apel fals la 112. Un tânăr a sunat să „sesizeze” că cineva a fost împuşcat în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Un tânăr a pus pe jar poliţia din staţiunea Mamaia în noaptea de 29 spre 30 iulie, anunţând la serviciul de urgenţă 112 că s-a întâmplat un lucru grav.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 1.30, poliţiştii din Mamaia fiind sesizaţi despre faptul că o persoană ar fi împuşcată.

Poliţiştii au efectuat verificări în zonă şi au constatat faptul că apelul nu se confirmă, persoana apelantă nemaiputând fi contactată pentru un timp.

„În urma verificărilor desfăşurate de poliţiştii constănţeni, apelantul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Corbu, judeţul Constanţa, a fost identificat în incinta hotelului Ambasador, din staţiunea Mamaia, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru alertare falsă-utilizarea intenţionată a numărului 112, în mod nejustificat, conform OUG 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă”, transmite IPJ Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Bairam încins pe un bulevard din Constanţa, întrerupt de Poliţie abia a doua zi. Cheful a avut loc peste drum de Poliţia Rutieră şi de Jandarmerie

Tânăr urmărit internaţional, arestat în Constanţa. A furat bijuterii în valoare de 5 milioane de euro


 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite