Capcanele din Marea Neagră: gard de metal în zona de îmbăiere FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Gard din metal scos din mare, dintr-o zonă de îmbăiere FOTO
Constanţa: Gard din metal scos din mare, dintr-o zonă de îmbăiere FOTO

Echipele de teren ale Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) au scos din mare un corp metalic, situat la aproximativ 12 metri în larg, în dreptul Hotelului Rex din Mamaia.

Reprezentanţii Sistemului de Gospodărire al Apelor Constanţa au intervenit azi-noapte, în urma unei sesizări făcute ieri, pentru a scoate acest corp metalic din apă. „Va fi continuată acţiunea de verificare şi vor fi îndepărtate toate corpurile străine care ar putea duce la disconfortul turiştilor, iar întreaga zonă va fi semnalizată cu balize. Aria va fi verificată şi cu ajutorul scafandrilor“, a declarat Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al ABADL.



În acest weekend, Sistemul de Gospodărire al Apelor Constanţa a strâns de pe plajele din Mamaia şi Constanţa aproximativ 25 de tone de alge. Despre acestea, reprezentantul ABADL spune că au apărut ca urmare a gradului ridicat de agitaţie al mării.

Turiştii care găsesc obiecte metalice pe plajă şi în apa mării pot apela cele două numere de telefon pentru sesizări şi reclamaţii: 0241.486.105 şi 0745.349.209, precum şi adresa de e-mail: dispecer@dadl.rowater.ro.


Gardul scos din apele mării
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite