Arena Leilor vine în Constanţa! Se caută antreprenori!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Anastasiu
Dragoş Anastasiu

Cunoscuta emisiune de la TVR2 „Arena Leilor“ îşi caută noi participanţi la competiţie, printr-o caravană naţională care ajunge la Constanţa joi, 23 februarie. Întâlnirea cu potenţialii candidaţi are loc la Hotel Malibu, sala Callatis, la ora 9.30.

Turneul naţional are scopul de a căuta proiecte cu potenţial de afacere de succes, care să primească susţinerea investitorilor care alcătuiesc juriul Arenei. Constanţa este cel de-al şaptelea popas al acestei caravane antreprenoriale. „Leul“ care va testa candidaţii va fi Dragoş Anastasiu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). El se va întâlni cu potenţialii concurenţi şi va discuta despre experienţa Arena Leilor şi despre mecanismul de realizare a emisiunii.

Prezenţa caravanei la Constanţa a fost anunţată de ANAT. Redăm comunicatul primit în această dimineaţă.
„Arena Leilor vine in Constanta in cautare de proiecte care sa ii convinga pe lei ca merita investitia lor! Impreuna cu expertii in educatie antreprenoriala de la School for Startups, Arena Leilor a pornit intr-un turneu prin tara in cautarea unor proiecte care au potentialul sa devina afaceri de succes si organizeaza in fiecare oras intalniri cu cei care vor sa intre in Arena Leilor. In cadrul fiecarei intalniri, expertii de la School for Startups vor sustine un Open Class despre modul in care trebuie prezentata o idee de afacere sau o afacere in fata unui investitor, iar in a doua parte a zilei se vor desfasura sesiunile de pitching propriu-zise. In fiecare oras va exista un invitat special, respectiv un leu din Arena Leilor!
Pe 23 februarie 2012, echipa de productie a emisiunii Arena Leilor si organizatorii programului School for Startups Romania vor poposi la Constanta, pentru cel de-al saptelea eveniment din cadrul turneului national ce vizeaza selectarea celor mai bune proiecte de afaceri pentru noul sezon al emisiunii. Locatia evenimentului este Hotel Malibu, sala Callatis, ora 9.30. Dragos Anastasiu se va intalni cu potentialii concurenti si va discuta despre experienta pe care o ofera participarea in emisiunea Arena Leilor si despre mecanismul de realizare a emisiunii.

Ce este School for Startups

School for Startups este singura şcoală de antreprenoriat din România, bazată pe o abordare educaţională non-formală, adresată celor care au sau vor să aibă o idee de afacere, celor care dețin, sau vor să dețină o afacere, ori consideră antreprenoriatul o alternativă de carieră. School for Startups este un program cu o durata de un an, care îi va ajuta pe participanți în fazele inițiale și riscante ale afacerii, când, statistic, e cel mai probabil să eșueze. În decursul acestei perioade, ei vor primi lecții, sfaturi și îndrumări din partea mentorilor și a unui grup de conferențiari invitați, pentru a îndrepta afacerea în direcția potrivită. Mentorii sunt: Doug Richard, antreprenor de succes, angel investor şi fondatorul School for Startups; Marius Ghenea, unul dintre cei mai de succes antreprenori din România; Peter Barta, Director Executiv al FPP, o organizaţie creată de Comisia Europeană în 1996, având în administrare un portofoliu de investiţii în valoare de peste 30 milioane de Euro. Costul programului este de €1,400 (6,000 lei). Detalii complete găsiți pe www.schoolforstartups.ro și www.postprivatizare.ro.
 
Despre Arena Leilor

Emisiunea este un Business Reality-Show și se difuzează în fiecareluni pe TVR 2, de la ora 19.30. Protagoniştii emisiunii sunt oameni de afaceri dispuşi să-şi investească banii şi experienţa în afaceri noi sau în afaceri în dezvoltare şi concurenţi care au o idee de afacere sau o afacere pe care vor să o extindă. Fiecare concurent îşi susţine ideea şi planul de afaceri în faţa leilor, încercând să îi convingă să investească propriii lor bani în respectivul proiect. Dacă negocierea se încheie cu succes, concurentul primeşte suma solicitată, iar investitorul - o cotă procentuală din afacere, devenind astfel partener cu concurentul. O afacere poate fi finanţată de unul sau mai mulţi investitori. Leii participanți sunt: Marius Ghenea, Dragoş Anastasiu, Cristina Batlan, Florin Talpeş, Mircea Tudor“.
Mai multe detalii despre emisiune gasiti pe site-urile:
http://www.turneuarenaleilor.ro/
http://www2.tvr.ro/arenaleilor/
http://www.facebook.com/ArenaLeilor


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite