14 copii cu toxiinfecție alimentară la Sanatoriul Balnear Techirghiol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață, 14 copii aflați la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, secția Copii, au prezentat simptome de toxiinfecție alimentară. Un medic specialist și reprezentanți ai Serviciului de Control în Sănătate Publică au fost trimiși la fața locului.

Update 14.13 Contactat de reporterii „Adevărului“ de Constanţa, Costantin Dina a declarat în legătură cu cazul de la Techirghiol: „Efectuăm o anchetă amplă. Am luat numeroase probe de la faţa locului, iar rezultatul analizelor îl vom afla luni sau marţi. Dacă medicul infecţionist care se află la Techirghiol va constata că vreun copil trebuie dus la spital, îl vom transporta la Boli Infecţioase“

Copiii, însoțiți de părinți, au rămas la Sanatoriu, unde se află în afara oricărui pericol, așa cum a declarat Constantin Dina, directorul DSP Constanța. El a mai spus că dimineață, cei mici au prezentat o formă ușoară de toxiinfecție alimentară, simptome pe care nu le mai prezintă acum. Copiii nu au fost trimiși la spital, dar investigațiile continuă, ancheta epidemiologică fiind în derulare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite