Zeci de căţei îşi sărbătoresc Crăciunul la pensiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cățeii sunt răsfățații Moșului. FOTO: Arhivă
Cățeii sunt răsfățații Moșului. FOTO: Arhivă

Pensiunea de animale Pet Joy din Cluj-Napoca lucrează la capacitate maximă şi cei mai mulţi oaspeţi şi-au început petrecerea încă de săptămâna trecută.

Iulia Lazăr, administratorul pensiunii de căţei spune că animalele de companie au cele mai reuşite sărbători pentru că durează trei săptămâni. Cum clujenii au intrat în spiritul sărbătorilor, animalele de companie îşi petrec câte două sau chiar trei săptămâni „în concediu". Pentru a-şi asigura cazarea căţeilor, clujenii au scos din buzunar 20 de lei pe zi pentur ţarcurile din exterior şi 25 de lei pentru interior, plus banii necesari pentru mâncare.

Pensiunea dispune de circa 30 de locuri, dintre care jumătate sunt în interior şi restul în ţarcuri în aer liber. „Nu mai avem niciun loc, e full şi de Crăciun şi de Revelion. Abia după Anul Nou mai putem primi căţei, sunt mulţi care încă ne sună că s-au decis târziu ce să facă de Rev, dar nu mai putem să primim niciun căţel. Majoritatea sunt la noi de o săptămână şi stau până în 8 ianuarie", explică Iulia Lazăr. Pe lângă locurile de cazare, căţeii au la dispoziţie o gradină spaţioasă, îngrijire 24 de ore din 24, plimbare zilnică şi jucării speciale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite