VIDEO Cele mai caraghioase ratări din fotbal. Cum au ajuns Messi, Ronaldo sau Neymar să irosească ocazii imense

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Messi exasperat de propriile ratări. FOTO: commons.wikimedia.org
Leo Messi exasperat de propriile ratări. FOTO: commons.wikimedia.org

Fotbalul face deliciul unei planete întregi şi e mai mult decât un simplu sport. Cu cote de audienţe uriaşe, cu mize pe măsură şi cu milioane de suporteri fanatici, regele sporturilor este o adevărată religie pentru unii.

Dacă golurile reprezintă sarea şi piperul în fotbal, chiar şi ratările contribuie din plin la spectacolul de pe dreptunghiul verde. Şi chiar dacă le scoate peri albi fanilor, fiecare ratare are povestea ei. Iar marii jucători ai planetei, de la Pele şi până la Leo Messi pot depune mărturie.

Aproape 20 de milioane de oameni au vizionat pe youtube un videoclip postat de pe contul TKHD cu lovituri de la 11 metri ratate într-un mod caraghios. Printre cei care şi-au trecut numele aici se află jucători mari precum Bersant Celina, Nowitzki, Josef Martinez, Aritz Aduriz.

Dacă Ibrahimovic deschide clipul cu o realizare de efect, un penalty transformat cu o „scăriţă”, imediat după este prezentată ratarea lui Ali Adnan, care a încercat să-l copieze pe suedezul cu origini bosniace, dar a eşuat lamentabil. Totul chiar sub privirile lui „Ibracadabra”, într-un meci direct.

Însă nu doar Ali Adnan a rata caraghios. Jucători de excepţie precum Leo Messi şi Cristiano Ronaldo irosesc cu largheţe ocazii monumentale într-un alt videoclip. Spre exemplu, portughezul trage din 6 metri, singur cu portarul, alături, imaginile prezentate fiind din urmă cu două sezoane, când încă îmbrăca tricoul lui Real.

Şi mai caraghioasă este ratarea lui Harry Kane, în condiţiile în care atacantul finalistei UEFA Champions League, Tottenham, şutează de la un metru în bară, într-un meci al naţionalei Angliei. Imediat, Leo Messi îl imită, la capătul unei faze în care a driblat inclusiv portarul, însă trage în bară. Alţi jucători de calibru precum Neymar, Levwandowski sau Benzema ratează, spre deliciul a mii de internauţi, care s-au amuzat copios de acest videoclip.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite