VIDEO Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională de la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu părinţi aşteptându-şi copii de la proba de matematică la Şcoala Ion Agârbiceanu din cluj  FOTO Remus Florescu
Imagine cu părinţi aşteptându-şi copii de la proba de matematică la Şcoala Ion Agârbiceanu din cluj  FOTO Remus Florescu

Evaluare Naţională Cluj 2017. Emoţii pentru peste 4.000 de elevi din judeţul Cluj. Aceştia au susţinut miercuri, 21 iunie, a doua probă a Evaluării Naţionale, Matematica. Subiectele vor fi rezolvate la ora 13.00 la Adevărul Live.

Părinţi şi prieteni au aşteptat cu multe emoţii sfârşitul probei de Matematică de azi de la Evaluarea Naţională 2017. În judeţul Cluj, peste 4.000 de elevi au susţinut proba în 110 centre de examen.

La ora 13.00, la Adevărul Live, profesoara Manuela Mişcoci, de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Buucreşti, va rezolva subiectele primite astăzi de elevi. 

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 

Subiectele

Elevii au avut de rezolvat la matematică subiectele: primul - tip grilă, de algebră şi geometrie, unde elevii trebuia să completeze enunţurile necunoscute, consemnate cu puncte-puncte, de la final; al doilea subiect - construirea unei figuri geometrice, urmat de rezolvarea unor exerciţii de algebră; al treilea subiect - compus din două figuri geometrice date, la care trebuia rezolvate 3 subpuncte.

subiecte matematica capcaitate 2017 1
subiecte matematica capcaitate 2017 2

Calendarul examenului de Evaluare Naţională

19 iunie - Limba şi literatura română - probă scrisă
21 iunie - Matematică - probă scrisă
22 iunie - Limba şi literatura maternă - probă scrisă

Rezultatele vor fi afişate în 26 iunie, în intervalul 27 - 29 iunie are loc rezolvarea contestaţiilor, iar rezultatele finale se vor afişa în data de 30 iunie.

Mai puteţi citi:

Capacitate 2017. Baremul de punctaj al subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională Cluj

Capacitate 2017. Subiectele la Matematică la Evaluarea Naţională Cluj

UPDATE Capacitate 2017. Subiectele la Limba Română la Evaluarea Naţională Cluj: poezia „Ploaie”, un text la prima vedere şi o compunere

VIDEO Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Limba Română la Evaluarea Naţională Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite