"U" Cluj trimite Brăneştiul la matineu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a risipit speranţele Victoriei Brăneşti de a se mai salva de la retrogradare, învingând clar, la Chiajna, cu 2-0.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 26 prin mijlocaşul Cojocnean care a fost lansat excelent de Claudiu Niculescu şi a plasat mingea pe lângă portarul Bordeanu. Balonul a lovit bara din stanga şi a intrat în poarta.

Victoria putea egala, dar şutul lui Cornel Coman a lovit bara în minutul 36.

Clujenii au rezolvat meciul în minutul 60 când atacantul brazilian Manchado a luat o fază pe cont propriu şi a înscris cu un şut din unghi.

Echipa antrenată de Ionuţ Badea se află la a patra victorie în ultimele 6 meciuri, fiind neînvinsă de la meciul cu Oţelul (0-3), şi a urcat provizoriu în clasament până pe locul 8, înaintea rivalei CFR Cluj care joacă astăzi cu FC Vaslui.

Victoria Brăneşti rămâne cu 22 de puncte, cu 9 mai puţin decât Gloria Bistriţa, ocupanta ultimului loc salvator, care va juca mâine.

V. Brăneşti: Bordeanu - Maghici, Bar, Lorincz, Nicola (Poverlovici 58) - Novac (Todoran 62), Avram, Iacob (Ispir 77), Olariu - Oprea, Coman.

"U" Cluj: Popa - Unguruşan, Pele, Abrudan, Bazzi - Cojocnean, Balde, Boştină (Păcurar 80), Ad. Cristea (Delgado 69) - Cl. Niculescu (Nasser 56), Machado.

Stadion: "Concordia" (Chiajna): 1.500

Arbitru: Istvan Kovacs

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite