Tragedie în noaptea de Înviere. Doi tineri au murit, iar patru persoane sunt rănite în urma unei nenorociri petrecute pe o şosea din judeţul Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la faţa locului  FOTO: dejeanul.ro
Imagine de la faţa locului  FOTO: dejeanul.ro

Doi tineri au murit şi patru sunt răniţi în urma unui accident rutier petrecut în zona localităţii clujene Mănăstirea. Nenorocirea a avut loc duminică dimineaţa, după ora 1.30.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur, spune că nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 1.30 în zona localităţii Mănăstirea. Potrivit acestuia, dinamica accidentului ar fi următoarea: o maşină în care se aflau 5 tineri care se îndreptau spre satul Unguraş a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul. Şoferul din maşina ce a intrat pe contrasens şi un pasager au murit. Şoferul avea circa 20 de ani. Maşina s-a răsturnat. În urma impactului, o persoană din maşina răsturnată este grav rănită, iar altele două - rănite uşor. Conducătorului autovehicului în care s-a intrat este rănit uşor.

Nu se ştie motivul din pricina căruia maşina a intrat pe contrasens. 

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de prim ajutor.

Martorii spun că maşina ce a intrat pe contrasens ar fi avut viteză. Iar potrivit dejeanul.ro, unul dintre tinerii morţi în tragedie ar fi fiul primarului din Unguraş, fiu care ar fi împlinit 22 de ani pe 8 mai. Aceeaşi sursă susţine că echipajele de prim ajutor au fost îngrozite de ce au găsit la locul accidentului şi că intervenţia a fost dificilă deoarece din maşina răsturnată curgea combustibil.

Reprezentanţii ambulanţei au declarat că la faţa locului s-au deplasat toate echipajele disponibile din oraşul Dej, inclusiv colegi de la Gherla. Două dintre victime au fost duse la Cluj pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii fac cercetări ca să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Imagini de la locul tragediei, sursa video: dejeanul.ro

Mai puteţi citi:

VIDEO Captură de droguri la Cluj. Cinci reţinuţi pentru 225 de grame de cannabis

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite