Razie la Pata Rât. Trei clujeni, suspecţi de furt, au fost duşi la secţia de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la razia poliţiştilor  FOTO: IPJ Cluj
Imagine de la razia poliţiştilor  FOTO: IPJ Cluj

Trei persoane au fost duse la secţia de poliţie în urma unei acţiuni a oamenilor legii la Pata Rât. Razia a fost organizată miercuri, 3 septembrie, cu efective sporite.

Poliţişti din Cluj-Napoca Napoca - Secţia 7 Poliţie au organizat o acţiune în zona Pata Rât cu scopul de a preveni comiterea infracţiunilor de furt din autoturisme şi locuinţe.

„Poliţiştii au acţionat pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni şi a celor urmărite în temeiul legii. Au fost angrenaţi şi poliţişti locali. Au fost legitimate aproape 200 de persoane şi au fost depistate 3 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni. Cele trei persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie în vederea cercetării şi probării activităţii infracţionale - furt din autovehicul“, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Oamenii legii au aplicat şi opt sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului de circulaţie, au reţinut două certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe cu numere.

La acţiune au participat poliţişti şi din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Mai puteţi citi:

VIDEO Robotul-vedetă al pompierilor parizieni funcţionează cu soft de la Cluj. Românii care vor să reinventeze roata pe piaţa roboţilor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite