Un alt autoturism Audi de lux, dat în urmărire de autorităţi britanice, depistat la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul de lux depistat la Alba Iulia
Autoturismul de lux depistat la Alba Iulia

Poliţiştii din Alba au depistat un alt autoturism căutat de autorităţile britanice, în valoare de aproximativ 16.000 de lire sterline, care se afla în posesia unui cetăţean din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale au identificat, pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2010, dat un urmărire de autorităţile britanice.   

Acesta era în posesia unui bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, ce a înmatriculat autoturismul în circulaţie, în România, pe numele său. 

Se pare că, în octombrie 2017, bărbatul a achiziţionat autoturismul, în leasing, din Marea Britanie şi nu a achitat ratele. Ulterior a adus autoturismul în România şi l-a înmatriculat. 

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autorităţile britanice. Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională -  Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite