Primarul Clujului, fan Avicii, la Untold Festival. Care este piesa preferată a edilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la scena Untold de pe Cluj Arena FOTO: Untold Festival
Imagine de la scena Untold de pe Cluj Arena FOTO: Untold Festival

Artistul Avicii, unul dintre headlinerii Festivalului Untold care se desfăşoară la Cluj-Napoca, a urcat pe scena de la Cluj Arena la ora 1.30, conform programului, şi a început show-ul cu cel mai recent hit al său, "Waiting for Love".

"A fost o atmosferă extraordinară şi nu cred că te poţi simţi decât nemaipomenit în prezenţa atâtor mii de tineri, care dau atât de multă energie pozitivă şi optimism, şi am încredere că generaţia aceasta este una responsabilă. Sunt nişte tineri minunaţi şi mă bucur că au valori în care cred, sunt civilizaţi şi se bucură de fiecare moment. Muzica la care asistă şi pe care încerc şi eu să o înţeleg este una a prezentului, iar Avicii este unul dintre favoriţii mei, pe care îi am la suflet", a declarat primarul Clujului, Emil Boc.

boc mediafax

Acesta a venit la concert cu soţia sa, Oana Boc, a stat pe gazon, în mijlocul oamenilor. Boc (foto dreapta, credit foto: Mediafax) a mai afirmat că este fan Avicii, că piesa sa preferată de la Avicii este "Wake Me Up" şi că are ca tone de apel pe telefonul mobil una dintre piesele artistului.

Mai puteţi citi:

FOTO Untold, festivalul care a reuşit să umple Cluj Arena. Imagini spectaculoase de la înălţime care arată atmosfera de poveste

Untold Festival. Programul celei de-a 3-a zi. Ce artişti concertează şi la ce ore

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite