Primăria Cluj-Napoca a deschis un sediu nou în cartierul Gheorgheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cartierul Gheogherni s-a deschis un sediu de Primărie locală
În cartierul Gheogherni s-a deschis un sediu de Primărie locală

Primăria va inaungura astăzi un nou sediu, în cartierul Gheorgheni. Aceasta este a şaptea primărie, după cele din Zorilor, Mănăştur, Mărăşti, Grigorescu, Iris şi Someşeni. Primăria din cartierul Gherogheni este situată pe strada Băişoara nr.4A. Aici funcţionează şi un Centru de Informare pentru Cetăţeni, dar şi un birou al Poliţiei Locale.

În Gheorgheni se vor putea încasa toate taxele şi impozitele care se încasează în prezent la Primăria de pe str. Moţilor, respectiv impozite pentru terenuri sau autoturisme, chirii, rate pentru contracte de vanzare cumpărare apartamente, amenzi, taxa pentru buletin şi alte taxe care fac venit la bugetul local.

Programul de lucru pentru biroul de relaţii cu publicul va fi de luni până miercuri de la 8 - 16, joi 8 - 17:30 iar vineri de la 8 - 14:30. Taxele şi impozitele se vor putea încasa luni, marţi, miercuri şi vineri între orele 8:30 - 16:30 iar joia între orele 8:30 - 18:30. Până în luna martie va funcţiona şi un birou de parcări, unde cetăţenii îţi vor putea plăti abonamentele de parcare, reînnoi sau solicita noi abonamente pentru locurile de parcare.

Poliţia Locală din Gheorgheni va avea 10 poliţişti, din care un şef de birou, 6 poliţişti locali de la Ordine publică şi câte un inspector de specialitate de la serviciile Control urbanism, Protecţia mediului şi Inspecţie comercială. Până când postul de Şef birou va fi scos la concurs, acesta va fi ocupat de către Loredana Rus de la Serviciul de Protecţia mediului. 

 Cetăţenii îşi vor putea depune sesizările la poliţia locală din Gheorgheni de luni până vineri de la 8:00 - 16:00. Permanenţa va fi asigurată 24 de ore din 24, când cetăţenii vor avea la dispoziţie un număr de telefon la care vor putea face sesizări.

Valoarea lucrărilor de reparaţii la sediul din Gheorgheni s-au ridicat la suma de 291.550 lei, fără TVA.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite