Preşedintele FRF: Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj Arena   FOTO: Adevărul
Cluj Arena   FOTO: Adevărul

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă noapte, că săptămâna viitoare se vor depune actele pentru naturalizarea portughezului Mario Camora. Burleanu a mai spus că a primit garanţii că gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat până la meciul cu Muntenegru, din septembrie, din preliminariile CM-2018.

"Săptămâna viitoare se va finaliza procedura de depunere a actelor pentru Camora, apoi vine o procedură de 45-60 de zile, depinde de autorităţi. În momentul de faţă, el este singurul dorit", a declarat Burleanu.

Fundaşul stânga Mario Camora ar deveni astfel al doilea fotbalist naturalizat după Wiliam De Amorim, de la Astra Giurgiu.

Preşedintele FRF a adăugat că a primit garanţii că gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat: "Am avut o Supercupă foarte ploioasă. Astra a avut parte de un sezon extraordinar de bun, acum ne uităm ca mulţi jucători să facă pasul spre prima rreprezentativă. Nu am avut timp să-l întreb pe selecţioner despre meciul din această seară. A văzut un gazon care trebuie înlocuit, nu putem juca aici cu Muntenegru în septembrie. Am vorbit deja cu autorităţile locale despre acest lucru şi mi-au dat garanţii că vom schimba gazonul".

Campioana Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CFR Cluj, şi a câştigat Supercupa României pentru a doua oară în istoria sa. Astra a mai obţinut acest trofeu şi în 2014.

William De Amorim a înscris în minutul 86 cu un şut din afara careului, trimiţând mingea în poarta lăsată goală de Marc.

Pe parcursul partidei, la Cluj-Napoca a plouat torenţial.

Astra Giurgiu a mai câştigat Supercupa României în 2014. CFR Cluj are în palmares acest trofeu obţinut în 2009 şi 2010. În 2015, câştigătoarea Supercupei a fost ASA Târgu Mure

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite