Paşte la mall: târgul cadourilor, ateliere de pictură şi goana după oăule de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două malluri din Cluj au planuri pentru cei care nu au plecat din oraş. Târgul Cadourilor de Paşte poate fi vizitat până sâmbătă, la Iulius Mall, iar pentru cei mici se organizează ateliere de pictură. Luni, la Polus, copii sunt invitaţi la goana după ouăle de Paşte.

Pentru a-i ajuta pe clujeni să aleagă daruri deosebite de Sărbătorile Pascale, de luni până sâmbătă, în perioada 6 – 11 aprilie 2015, la parterul Iulius Mall se organizează Târgul Cadourilor de Paşte. Organizat de Open Expo, evenimentul reuneşte peste 60 de expozanţi, care le propun clienţilor: preparate tradiţionale, decoraţiuni specifice, bunătăţi culinare, bijuterii, produse cosmetice şi multe alte sugestii pentru a le aduce zâmbete celor dragi. În acest an, târgul include şi activităţi deosebite pentru copii şi nu numai. În fiecare zi din perioada de desfăşurare, de la ora 18.00 la ora 20.00, cei mici şi cei mari pot participa la workshopuri de pictură pe lemn sau pe sticlă şi cu alte tematici de Paşte. Mai mult, vineri şi sâmbătă, 10 şi 11 aprilie, cei interesaţi vor învăţa arta olăritului de la un meşter popular.

Goana după ouăle de Paşte 

Centrul comercial Polus îi aşteaptă pe cei mici să participe la tradiţionala goană după ouăle de Paşte. „Anul acesta, iepuraşii năzdrăvani s-au ascuns prin Polus Center, iar cei care îi vor găsi, vor fi premiaţi cu surprize dulci. Marea goană după ouăle de Paşte va avea loc luni, 13 aprilie 2015, iar înscrierile pentru concurs vor avea loc în zona de food court a centrului comercial, începând cu ora 11.00”, arată reprezentaţii centrului comercial.  Fiecare participant ce se va prezenta la punctul de înscriere va primi o hartă cu un traseu, pe care îl vor urma pentru a găsi iepuraşii. Evenimentul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 ani şi 12 ani, iar înscrierile se vor face în limita a 400 de participanţi.

Citeşte şi

Programul mijloacelor de transport din Cluj se modifică de Paşte. În noaptea Înviere este orar special

Care sunt farmaciile clujene de gardă în perioada sărbătorilor pascale

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite