Pantofii unisex, ultima găselniţă în modă la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii şi masteranzii Universităţii de Artă şi Design (UAD) din Cluj-Napoca îşi expun de azi, până pe 6 iulie, creaţiile la Expo Transilvania. Pantofi unisex, rochii „eco”, automobil urban alimentat cu energie alternativă sau o rulotă de camping de ultimă generaţie sunt câteva dintre inovaţiile tinerilor artişti.

Peste 2.500 de creaţii ale studenţilor şi masteranzilor UAD au fost prezentate azi, la Expo Transilvania, în cadrul expoziţiei anuale a absolvenţilor, cea mai mare manifestare de acest gen din Ardeal. Expoziţia ţine până pe 6 iulie.

De la design vestimentar, la pictură, sculptură, grafică sau fotografie, tinerii artişti s-au întrecut în creaţii care mai de care mai futuriste.

Pantofii unisex creaţi de Tank Szigeti Lilla, absolventă de master în design industrial, au atras toate privirile celor care au participat ieri la vernisajul expoziţiei.

„Întâi mi-am dorit să realizez o colecţie de pantofi cu toc. Pe urmă m-am gândit că femeia zilelor noastre este grăbită. Am renunţat astfel la tocuri şi aşa mi-a ieşit o colecţie unisex. Am căutat pe internet şi nu am găsit să mai existe pantofi unisex. Trebuie să recunosc că asta m-a motivat”, a declarat artista, originară din Oradea.


Citeşte cum a realizat studenta pantofii unisex, dar şi despre alte creaţii inedite ale absolvenţilor UAD mâine, în Adevărul de Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite