O româncă şi băieţelul ei de 5 ani, ucişi în Austria de o altă româncă, din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Austriecii au pus candele şi jucării de pluş la marginea drumului unde românca şi copilul ei de 5 ani au fost ucişi. FOTO Salzburger Nachrichten
Austriecii au pus candele şi jucării de pluş la marginea drumului unde românca şi copilul ei de 5 ani au fost ucişi. FOTO Salzburger Nachrichten

O româncă din Austria şi-a eliminat pur şi simplu rivala, intrând cu maşina în ea şi în copilul ei. Cele două femei iubeau acelaşi bărbat, tot român, scrie presa austriacă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 29 ianuarie, în orăşelul austriac Villach. Aparent un accident nefericit, cazul a fost rezolvat câteva ore mai târziu de poliţiştii austrieci. Femeia care a provocat accidentul, o româncă de 37 de ani, a mărturisit că gestul său a fost premeditat. Poliţiştii au găsit-o pe aceasta în viaţa, la volanul maşinii sale, cu mai multe răni. Potrivit Salzburger Nachrichten, femeia care a provocat tragedia avea mai multe tăieturi pe mâini pe care şi le făcuse singură cu un cuţit, dar nu era în stare gravă. 

Ea le-a povestit anchetatorilor că a intrat cu maşina într-o româncă de 43 de ani şi în copilul acesteia. 

La mijloc a fost gelozia criminalei, care nu se putea împăca în niciun fel cu ideea că victima este căsătorită cu bărbatul pentru care ea făcuse o adevărată pasiune, român şi el. „A spus că a făcut-o din gelozie şi răzbunare”, au scris austriecii. 

Criminala a fost dusă la clinica din Klagenfurt, dar nu va scăpa de proces. „Parchetul va cere custodia”, a spus procurorul de caz, Markus Kitz.

Vă mai recomandăm şi:

Peripeţiile de coşmar ale unui tânăr britanic în România: „Am fost aruncat în spatele unei maşini de Poliţie şi am petrecut şapte ore în închisoare”

Cum a pierdut o adevărată avere peste noapte cel mai bogat român. Paguba e de patru miliarde de dolari

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite