Maşină spulberată de tren în Cluj. Şoferul de 40 de ani a decedat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30. FOTO: Poliţia Cluj
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30. FOTO: Poliţia Cluj

Un bărbat a murit în localitatea Gherla după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de trenul Inter Regio care se deplasa pe ruta Iaşi-Timişoara. Victima avea 40 de ani.

Un conducător auto în vârstă de 40 de ani, care se deplasa pe strada Hăşdăţii din municipiul Gherla, ajuns la trecerea cu cale ferată, a intrat în coliziune cu trenul Inter Regio, care se deplasa pe ruta Iaşi-Timişoara. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.15. În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului, informează Poliţia Cluj. 

Maşina a fost zdrobită în urma impactului cu trenul. FOTO: Poliţia Cluj

accident cluj tren

Bărbatul a fost găsit mort în maşina distrusă   

O autospecială şi trei echipaje SAJ au fost alertate în jurul orei 14.20 pentru a gestiona o situaţie de urgenţă rezultată în urma unui incident feroviar, produs pe str. Hăşdăţii din municipiul Gherla, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierii au găsit la faţa locului un autoturism contorsionat, în care era încarcerat un bărbat în vârstă de cca 40 de ani, cu multiple traumatisme incompatibile cu viaţa.

S-a acţionat pentru descarcerarea bărbatului şi pentru asigurarea măsurilor de siguranţă la locul accidentului. Nici unul din pasagerii sau personalul de specialitate din garnitura de tren nu a solicitat consultul salvatorilor.

cluj accident tren. foto politia cluj

Maşina a fost zdrobită în urma impactului cu trenul. FOTO: Poliţia Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite