Mama românului rănit în atacul din Las Vegas: „Luca a ieşit de la terapie intensivă şi se face bine pe zi ce trece“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luca Iclodean FOTO: Facebook, Carmen Iclodean
Luca Iclodean FOTO: Facebook, Carmen Iclodean

Carmen Iclodean, mama clujeanului rănit în atacul de la Las Vegas, a mai făcut o postare pe Facebook, în care spune că starea de sănătate a fiul ei e din ce în ce mai bună. „Drumul spre recuperare este lung, dar sunt mai mult decât recunoscătoare că i s-a dat această şansă“, scrie ea, neuitând să le mulţumească celor ce s-au rugat pe Luca şi le-au fost alături.

Românul rănit în atacul armat de la Las Vegas, de la începutul lunii, a fost scos de la Terapie Intensivă şi starea lui de sănătate se îmbunătăţeşte. Vestea a dat-o mama acestuia, Carmen Iclodean, într-o postare pe Facebook, făcută în urmă cu 13 ore:

„Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvite, dar pentru mine, poza asta e de nepreţuit (postarea de pe Facebook e însoţită de o poză cu Luca zâmbind, imaginea de mai sus). Fiul meu, Luca, a ieşit, într-un final, de la Terapie Intensivă şi se face bine pe zi ce trece. Drumul spre recuperare este lung, dar sunt mai mult decât recunoscătoare că i s-a dat această şansă“.

Ea mai spune că şi-ar dori să le mulţumească personal tuturor celor care s-au rugat pentru fiul ei, care le-au trimis mesaje, au făcut postări şi au scris comentarii.

„Sunt copleşită de răspunsul şi sprijinul pe care l-am primit de când v-am cerut să vă rugaţi pentru Luca. Ajutorul vostru a fost unul dintre lucrurile care m-au susţinut săptămâna trecută şi vă mulţumesc din suflet. În ciuda tragediei sunt bucuroasă că mi s-a reamintit că lumea este şi va fi întotdeauna frumoasă datorită unor oameni ca voi. Este cu siguranţă mai mult bine în lume decât rău. Vă mulţumesc, din nou, că ne-aţi fost alături“, adaugă femeia. Ea a postat o poză cu Luca zâmbind şi ţinând în braţe o pernă sub formă de inimă.

Postarea integrală a femeii o găsiţi AICI.

Ce s-a întâmplat săptămâna trecută

Carmen Iclodean postase, săptămâna trecută, pe Facebook, un mesaj prin care spunea că fiul său a fost unul dintre cei peste 500 de răniţi în timpul atacului armat care a avut loc în noaptea de duminică spre luni în Las Vegas. Femeia adresa un apel tuturor prietenilor şi cunoştinţelor să se roage pentru însănătăşirea fiului ei. Luni seara, 2 octombrie, a revenit cu un alt mesaj în care afirma că Luca a fost operat, că glonţul a trecut prin ambii plămâni şi a atins o vertebră. Câteva zile mai târziu scria că Luca respită singur şi a fost deconectat d ela aparatul ce-l ajuta să respire.

Un atac armat a avut loc duminică noaptea, 1 spre 2 octombrie, la un festival de muzică country în Las Vegas în urma căruia au fost ucişi 58 de oameni şi au fost răniţi alţi peste 500

Mai puteţi citi:

Cât de gravă este starea românului rănit în atacul armat din Las Vegas. Încercarea de a-l deconecta de la aparatele care îl ajută să respire nu a fost promiţătoare

Cine este autorul celui mai sângeros atac armat din istoria modernă a SUA

Tatăl clujeanului rănit în Las Vegas: „El a lucrat la concert, e barman. O fată care lucra cu el a chemat salvarea”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite