Lacina Traore, aproape de a lua drumul Albionului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacina Traore, jucătorul cu cea mai bună cotă din lotul lui CFR Cluj
Lacina Traore, jucătorul cu cea mai bună cotă din lotul lui CFR Cluj

Presa din Anglia scrie despre faptul că atacantul CFR-ului, Lacina Traore, mai trebuie să treacă de vizitele medicale pentru a semna cu Fulham. Trei meciuri va mai juca ivorianul pentru CFR Cluj, iar apoi se va transfera la finalista Europa League, Fulham, pentru 4,2 milioane de euro

Cel mai curtat fotbalist din campionatul intern este foarte aproape de a se transfera în sfârşit într-un campionat puternic. După ce a fost intens monitorizat de grupări din Italia, Germania, Turcia sau Anglia, în cele din urmă „atacantul de abanos“ a ales campionatul din Albion. Finalista Ligii Europa din acest an a înaintat singura ofertă concretă pentru cel mai valoros fotbalist al campioanei, iar şefii s-au hotărât să-l lase să plece, conform unor informaţii.

Deşi iniţial i-au fixat preţul în jurul sumei de 6 milioane de euro, evoluţiile modeste ale lui Traore din ultima vreme i-au făcut să se mulţumească şi cu 4,2 milioane, suma oferită de englezi. Deşi Napoli şi-a fixat prima opţiune pentru transferul jucătorului în „afacerea de Zerbi“, oferta napoletanilor a fost mult prea mică pentru a-l îndupleca pe Arpad Paszkany. Italienii ar fi dat 1,8 milioane de euro pe Traore, sumă considerată derizorie.

Lasă Clujul pentru Londra

Astfel, s-a decis să-l vândă la echipa care a insistat cel mai mult pentru a-şi asigura serviciile celui care a marcat 6 goluri în această ediţie a Ligii I. Potrivit publicației engleze Daily Mirror, vârful clujenilor este așteptat în această săptămână la Londra pentru a fi examinat medical, urmând ca în perioada de transferuri din iarnă să ia drumul echipei din capitala Londrei. Managerul celor de la Fulham, Mark Hughes, și-l dorește pe Traore, iar faptul că CFR nu mai are șanse să ajungă în primăvara europeană le crește şansele londonezilor pentru achiziție.

Traore a fost urmărit și de către cei de la Aston Villa la meciul cu Basel, iar de atacantul ivorian de 20 de ani mai sunt interesate Bayern, Juventus sau Galatasaray, dar niciuna nu a înaintat o ofertă concretă. De asemenea, potrivit site-ului britanic  footballtransfertavern.com, și Liverpool l-ar fi urmărit pe Traore, prin intermediul lui Kenny Dalglish, care a fost prezent la meciul clujenilor cu Bayern Munchen de pe Allianz Arena.

„Eu deocamdată ştiu că sunt la CFR şi încerc să nu dau importanţă articolelor care vorbesc despre transferul meu. Am o anumită experienţă, nu mă mai influenţează, dar vreau să-mi fac treaba cât mai bine la clubul unde am contract şi anume CFR Cluj. Orice fotbalist îşi doreşte să joace într-un campionat puternic, dar toate la vremea lor“, a declarat Lacina Traore zilele trecute. Dacă tranzacţia se va realiza, Traore ar fi al doilea fotbalist în topul celor care aduc sume importante de bani în vistieria clubului, după Alvaro Pereira, vândut la Porto cu 4,5 milioane de euro.

doar 8 goluri a marcat Traore pentru CFR Cluj în anul 2010


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite