Jocul de-a funcţia. Unul dintre viceprimarii Clujului şi-a dat demisia în şedinţa de Consiliu Local. A fost reales 2 ore mai târziu în aceeaşi funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul Gheorghe Şurubaru şi-a dat demisia în şedinţa de Consiliu Local de azi, 11 iulie, din Cluj-Napoca după ce săptămânile trecute liberalii, pesediştii şi Prefectura i-a cerut aceasta. Situaţia a fost adusă în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate. Surpriza a venit azi, la două ore de la demisie, când a fost reales în aceeaşi funcţie.

Gheorghe Şurubaru (PDL) este unul dintre viceprimarii Clujului din iunie 2012.

De atunci şi până în mai 2013 a deţinut, în acelaşi timp, funcţia de viceprimar şi cea de administrator al unei firme, SC Eurodivers, fapt care nu apărea în declaraţia sa de interese.

La aflarea veştii, în urmă cu câteva săptămâni, PSD Cluj-Napoca i-a cerut demisia şi cercetarea pentru fals în declaraţii.

Situaţia a fost adusă şi în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate.

Şurubaru şi-a dat demisia azi, 11 iulei, în şedinţa de Consiliu Local invocând motive personale. Liderul PDL din CL Cluj, Radu Moisin, fost primar interimar al Clujului, a fost cel care l-a propus, din nou, pe Gheorghe Şurubaru, să ocupe funcţia rămasă vacantă.

Zis şi făcut. Şurubaru a redevenit viceprimarul Clujului cu 14 voturi pentru. L-au ales reprezentanţii PDL şi UDMR, cei din partea USL părăsind sala, potrivit Ziua de Cluj.


Mai puteţi citi:

Viceprimarul Clujului, în incompatibilitate. A fost în paralel funcţionar public şi administrator de firmă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite