Ionuţ Badea va menaja patru titulari la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Boştină, Alex Păcurar, Tavi Abrudan, Bogdan Unguruşan şi Vasile Gheorghe ar putea fi menajaţi de antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, pentru partida de mâine seară, cu Gaz Metan Mediaş, pentru a nu risca să fie suspendaţi în derby-ul din etapa următoare, cu CFR Cluj

Cu Ionuţ Badea suspendat două etape, Universitatea Cluj a câştigat şase puncte, cu Dinamo şi la Bistriţa, cu Gloria. În tot acest timp, locul tehnicianului pe banca de rezerve a fost luat de patronul Florian Walter, care şi-a motivat excelent jucătorii. Badea spune că nu îl deranjează prezenţa omului de afaceri la nivelul ierbii şi îl aşteaptă pe acesta alături de el şi la partida următoare, cu Gaz Metan Mediaş, care va avea loc mâine seară, la ora 21.30.

Apţi pentru derby-ul cu CFR

Antrenorul va reveni pe banca tehnică mâine seară, la întâlnirea cu Gaz Metan, meci a cărui gazdă este paradoxal „U“ Cluj. După ultimele două înfrângeri ale CFR-ului, coroborate cu şase puncte obşinute de „alb-negrii“, ecartul dintre cele două este de numai două puncte în acest moment. La meciul de aseară din Gruia, cu Rapid, fanii le-au cerut insistent favoriţilor, printr-un banner afişat la baza peluzei să câştige derby-ul cu „U“, iar aceaşi stare de spirit domină şi vestiarul Universităţii.

Conştient de însemnătatea unui asemenea meci, Ionuţ Badea este decis să menajeze patru dintre titularii obişnuiţi, care în eventualitatea primirii unui cartonaş galben la Mediaş, nu vor avea drept de joc joi, cu CFR. Astfel, căpitanul Boştină, Păcurar şi Unguruşan au câte şase cartonaşe galbene iar la următorul ar fi suspendaţi o etapă, în timp ce Abrudan şi Vasile Gheorghe au acumulat 3 avertismente şi vor avea aceeaşi soartă dacă primesc galben mâine.

În aceste condiţii, Badea îi va menaja cel puţin pe primii patru, pentru ca aceştia să fie apţi pentru marele derby, cu CFR, din 14 aprilie. „Avem posibilitatea să trecem peste CFR şi cu toţii ştim foarte bine ce înseamnă un astfel de meci. Este extrem de important să fim determinaţi şi să dăm totul la ora jocului. Nu există menajare, doar raţiuni de societate pe care le gândim şi este posibil să apară suprize la Mediaş“, a dezvăluit tehnicianul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite