Incendiu la Primăria Cluj-Napoca. Un bărbat a dat foc ușii instituției și a plecat liniștit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clujean a folosit o sticlă cu benzină pentru a da foc uneia dintre ușile de acces în Primăria Cluj-Napoca. Incidentul a fost filmat, iar clipul video a fost postat pe un grup de Facebook. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru distrugere.

Ușa Primăriei Cluj-Napoca a fost incendiată de un bărbat. FOTO Captură video
Ușa Primăriei Cluj-Napoca a fost incendiată de un bărbat. FOTO Captură video

Ușă incendiată

Ușa de protocol pe care se făcea accesul în Primăria Cluj-Napoca, de pe strada Moților, a fost incendiată, sâmbătă, în jurul orei 20.00, de un clujean. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe un grup de Facebook. În clipul video se poate vedea un bărbat care folosește o sticlă cu lichid inflamabil, probabil benzină, pe care-l aruncă pe ușă, pe scări și pe trotuarul din fața clădirii administrative și-i dă foc. Apoi, bărbatul aruncă sticla și pleacă liniștit.

Bărbatul a fost prins de polițiști la câteva minute după ce s-a făcut sesizarea.

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii clujeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe ușa de acces în Primăria municipiului și pe treptele din fața acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale”, precizează polițiștii.

Poliția Cluj: „Manifesta un comportament agitat”

Poliția Cluj a precizat că, la scurt timp după sesizare, acesta a fost depistat și imobilizat de către polițiști în zona centrală a orașului și a fost condus la unitatea de poliție.

„În urma administrării probatoriului, față de tânărul în vârstă de 27 de ani, din comuna Aghireșu, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, mai precizează Poliția Cluj.

Purtătorul de cuvânt al Poliției a precizat că bărbatul „manifesta un comportament agitat”, dar nu se știe încă motivul pentru care a făcut acest gest.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite