GALERIE FOTO: Căţeii clujenilor se pot răsfăţa la cel mai nou spa canin din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Happy Dogs, cel mai nou spa canin din Cluj-Napoca
Happy Dogs, cel mai nou spa canin din Cluj-Napoca

Clujenii îşi pot duce de astăzi animalele de companie la cel mai modern salon de wellness pentru câini, care a fost deschis pe strada Baladei.

Salonul „Happy Dogs Cluj" a fost deschis de către Adrian Marincaş, un iubitor de animale şi stăpânul unui bullmastiff. La salonul proaspăt deschis, căţeii sunt răsfăţaţi cu şampoane, balsamuri şi parfumuri profesionale, aduse de la laboratoare din Franţa, specializate în cosmetică pentru animale. Marincaş a investit peste 12.000 de euro în amenajarea şi dotarea salonului canin, iar printre serviciile oferite se numără şi transportul căţeilor la salon şi înapoi la domiciliul stăpânului. Dacă totul decurge conform planului, în trei ani se va amortiza investiţia. Ne mândrim cu spaţiul vesel pe care l-am creat, prin faptul că oferim serviciul de Pet Taxi şi prin sala de aşteptare special creată pentru stăpâni", spune Marincaş.



Mai mult, în oferta salonului există şi hăinuţe pentru animalele de companie, care se pot face la comandă.

Happy Dogs, cel mai nou spa canin din Cluj-Napoca

Personalul salonului, şcolit în Spania

Pentru că spaţiul creat e un adevărat centru spa pentru căţei, personalul angajat a fost ales pe sprânceană. Ramona Popdan, estetician canin, a urmat cursuri de specializare în Barcelona. „M-am înscris cu un an înainte, acolo e alt sistem. Fiecare profesor se ocupă de un singur elev, a costat 1.200 de euro şi cursul a durat cam două luni jumate, 102 ore de practică", povesteşte esteticiana. Pe lângă toaletajul clasic de care au nevoie căţeii, Ramona spune că cei care doresc pot să le şi vopsească blana căţeilor. „Sunt patru opţiuni, maro, negru, alb şi roz. Sunt vopsele special create pentru câini, astfel încât să nu le dăuneze, iar culoarea se menţine în blană circa două luni", explică aceasta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite