FOTO VIDEO David Guetta la Untold Festival, impresionat de public: „Sunteţi minunaţi!“. Cum s-a terminat festivalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Guetta pe scena Untold din Cluj FOTO: Untold Festival
David Guetta pe scena Untold din Cluj FOTO: Untold Festival

DJ-ul francez David Guetta a făcut un show de milioane pe stadionul Cluj Arena, concertul său încheind prima ediţie a Festivalului Untold. Zeci de mii de oameni au venit să-l asculte pe Guetta. Festivalul s-a încheiat cu focuri de artificii spectaculoase.

Concertul lui David Guetta a început în jurul orei 1.00, DJ-ul fiind impresionat de stadionul arhiplin şi de reacţia publicului. ”Sunt pentru prima dată aici. Sunteţi minunaţi!”, a spus artistul după ce a urcat pe scenă şi a văzut mulţimea care-l aştepta nerăbdatoare. Guetta a mixat circa două ore, jocul de lumini şi show-ul acestuia fiind uimitor. La final, acesta a spus că se va întoarce la anul.

Festivalul Untold s-a încheiat cu focuri de artificii impresionante.

La concertele Untold au participat zilnic 50.000-60.000 de festivalieri, scrie primarul Clujului, Emil Boc, pe Facebook, anunţând şi că Untold va continua şi în 2016.

Imagini din timpul concertului lui David Guetta şi de la focurile de artificii de la finalul festivalului, mai jos (credit video: Untold):

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Armin van Buuren a făcut un show de excepţie la Untold. Emoţionat, a lăcrimat pe scenă: „România, îţi mulţumesc!”

„Incredible festival in Cluj, last night”: Armin van Buuren pe Facebook despre seara magică petrecută la Untold Festival

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite