FOTO Cum a fost „reparată“ de veterinari o căţeluşă născută cu picioarele strâmbe şi abandonată la o fermă din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căţeluşa Chance, de circa doi ani, salvată dintr-o fermă unde fusese părăsită, s-a aflat în îngrijirea medicilor de la clinica din cadrul Facultăţii de Medicină Veterină (USAMV Cluj-Napoca) timp de câteva luni, având malformaţii la picioarele din faţă.

A suferit două operaţii şi a trecut cu bine prin perioada de recuperare, înzdrăvenindu-se de la o zi la alta. Costurile intervenţiilor, materialelor necesare, dar şi ale recuperării post-operatorii, spitalizării şi ale altor proceduri s-au ridicat la aproximativ 1.500 de euro. O parte din sumă a fost suportată de Asociaţia „Arca lui Noe”, iar diferenţa a fost acoperită de echipa medicală de la Facultatea de Medicină Veterinară din USAMV, care a efectuat operaţiile şi toate procedurile necesare. 

Imagine indisponibilă

Chance este doar unul din sutele de cazuri de care se ocupă Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj-Napoca, unde a avut şi noroc, pentru că după abandonul la fermă şi luni de suferinţe a fost adoptată de o femeie care a luat-o deja acasă. 

Imagine indisponibilă
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite