FOTO Cu cine s-a întâlnit Nicolas Cage în prima seară petrecută la Cluj. Starul american s-a oprit într-un local din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolas Cage a ajuns vineri, 31 mai, la Cluj, unde va primi Trofeul Transilvania pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Celebrul actor va rămâne la Cluj până pe 2 iunie, inculsiv.

Nicolas Cage a călăorit cu o cursă de linie Munchen - Cluj şi a încercat să fie cât mai discret, apelând la o pălărie de cowboy şi la o pereche de ochelarii fumurii, pentru a nu fi recunoscut în avion şi pe aeroportul din Cluj. La sosire nu a dat nicio declaraţie şi s-a grăbit spre hotel. Puţin mai târziu, Nicolas Cage a ieşit în centrul oraşului, unde s-a întâlnit cu cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor. Cei doi s-au oprit la o bere şi au povestit relaxaţi, feriţi de ochii curioşilor.

Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al Irinei Nistor, însoţite de următorul comentariu: „„Când ai tradus cândva "Bodyguard", îţi faci prieteni pe viaţă, care te ocrotesc când te aştepţi mai puţin! Am ajuns în preajma lui Nicholas Cage şi i-am povestit cum l-am descoperit noi pe video şi ne-a ţinut de urât, când ne era mai greu! Asta înseamnă TIFF! Şi nu-ţi mai pasă de ploaie!”. 

Citeşte şi

FOTO Nicolas Cage a ajuns la Cluj. Cum s-a deghizat ca să nu fie recunoscut

VIDEO FOTO Cum îţi poţi face propriul film chiar dacă nu ai cunoştinţe în domeniu. Proiectul unui regizor care a câştigat Oscarul a ajuns şi în România

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite