FOTO Clujul îşi promovează clădirile istorice într-un calendar cu femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă din Cluj-Napoca a făcut un altfel de calendar pe 2013, disponibil în o mie de exemplare. Acesta promovează clădirile istorice reprezentative pentru oraş alături de fetele frumoase care trăiesc în inima Ardealului.

Reprezentantele sexului frumos care s-au aflat în Piaţa Unirii din Cluj în perioada 29 august-4 septembrie au fost invitate la o şedinţă foto pentru Calendarul „Clujence Frumoase 2013“, realizat de magazinul Verla Decor.

  „Am obţinut sute de instantanee cu zâmbete ale clujencelor frumoase şi detalii arhitecturale unice din Piaţa Unirii. Fotografiile obţinute au fost postate pe pagina de Facebook a evenimentului, iar peste 2000 de clujeni au votat cele 12 fete pe care au dorit să le vadă în calendarul oraşului.

Şedinta foto finală pentru calendar a abordat un scenariu original şi amuzant; fetele au făcut o excursie imaginară prin cele mai frumoase locuri din oraş. Un artist plastic a completat scenariul, desenând clădirile istorice reprezentative: Biserica Sfântul Mihail, strada Iuliu Maniu, Muzeul Farmaciei, Primăria Cluj-Napoca, Teatrul Naţional “Lucian Blaga”, Universitatea Babeş-Bolyai, Bastionul Croitorilor, Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Biserica Reformată, Piaţa Muzeului, Biserica Calvaria şi Casa Matei Corvin“, explică realizatorii calendarului.

Calendarul a fost tipărit în 1000 de exemplare, un exemplar costă 19 lei şi poate fi achiziţionat inclusiv de la de la instituţiile publice locale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite