Eckstein Kovacs Peter a aruncat în aer programele electorale ale principalilor candidaţi la Primăria Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eckstein Kovacs Peter a aruncat în aer programele electorale ale lui Boc şi Nicoară
Eckstein Kovacs Peter a aruncat în aer programele electorale ale lui Boc şi Nicoară

Candidatul UDMR la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, Eckstein Kovacs Peter, a declarat, luni, că programele electorale ale candidaţilor USL şi PDL sunt nerealiste. El a ţinut o conferinţă de presă în faţa sediilor celor două partide, unde a precizat că diferenţele între programele candidaţilor Emil Boc şi Marius Nicoară sunt doar de nuanţă.

Eckstein a scos în evidență lipsa de oportunitate, costurile imense și riscurile pe care le presupun promisiunile electorale de genul „tunel pe sub Centrul Istoric al Clujului", „Someș navigabil", „monorail peste Someș" sau „Disneyland", aruncate "în luptă" de Marius Nicoară și Emil Boc. Membri ai staff-ului candidatului UDMR au lansat baloane albe cu inscripţia „Boc =Nicoară, proiecte în aer".



„Citind oferta de campanie a domnului Emil Boc îmi permit să afirm că nu reprezintă un program coerent, o viziune de dezvoltare, ci o sumă de promisiuni şi sloganuri publicitare. Emil Boc, campionul proiectelor nerealizate, dar reîncălzite, se înfruntă cu un alt campion al proiectelor nerealiste, Marius Nicoară. Între programele electorale ale lui Nicoară şi Boc nu există diferenţe esenţiale, ci doar de nuanţă. Este o competiţie între proiectele nerealizate şi cele nerealizabile, proiectele prea umflate ale lui Boc şi Nicoară", a afirmat Eckstein Kovacs Peter.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Baloane în aer
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite