Decizia surprinzătoare luată de Răzvan Ştefănescu, românul cu plăcuţe anti-PSD, chiar înainte de alegerile prezidenţiale. Anunţul său a devenit viral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia care a stârnit un imens scandal după ce a condus o maşină cu plăcuţe anti-PSD a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care îşi anunţă planurile. Mesajul său a devenit în scurt timp viral.

Răzvan Ştefănescu, românul care trăieşte în Suedia şi a devenit faimos în România după ce a apărut anul trecut cu o maşină având plăcuţe cu un mesaj anti-PSD, a anunţat pe contul său de Facebook că este decis să de întoarcă definitiv în ţară. El a luat această decizie după căderea Cabinetului Dăncilă şi înaintea alegerilor prezidenţiale.

„(...) Zilele astea am fost în ţară, am vrut să văd dacă lucrurile se schimbă cu adevărat. Oameni care au apreciat eforturile mele m-au ajutat să ajung chiar în Palatul Victoria, în biroul din fotografie. Oamenii noi au luat taurul de coarne, sunt obosiţi şi nedormiţi, dar vor să folosească fiecare clipă... Pentru prima oară m-am gândit serios să mă întorc acasă, n-o să curgă laptele şi mierea, dar am văzut în ochii interlocutorilor mei cât de multă nevoie au de noi”, a explicat Ştefănescu.

Citeşte şi

Răzvan Ştefănescu, românul cu plăcuţe anti-PSD, candidează la alegerile europarlamentare din 2019

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite