Daniel Constantin la inaugurarea unui sediu APIA dintr-o comună din Cluj: „Faptul că PSD, UNPR şi PC merg pe liste comune se ştia de mult timp“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă, 22 februarie, la o conferinţă de presă după inaugurarea unui sediu APIA dintr-o comună clujeană că dacă mai există o singură şansă ca alianţa cu PNL să fie salvată, aceasta ar trebui folosită.

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin a afirmat că era stabilit de foarte multă vreme ca PSD, UNPR şi PC să meargă pe liste comune la alegeri, lucru ştiu şi de liberali.

„Nu cred că e de comentat. Faptul că PSD, UNPR şi PC merg pe liste comune se ştia de mult timp. Am discutat-o şi în prezenţa domnului Antonescu şi în prezenţa domnului Iohannis. Faptul că această alianţă şi listele comune poartă un nume, şi este USD, este... trebuia să poarte un nume. Iniţial, nu a surprins pe nimeni.
Cred că acesta a fost doar un pretext care s-a folosit şi nu mai vreau să-l comentez, pentru că orice comentariu în această perioadă riscă să adâncească această criză în care ne aflăm. Şi cred că dacă mai avem şi unu la sută şanse de salvare, ar trebui să exploatăm acea şansă“, a spus Dan Constantin la Cluj, citat de Agerpres.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a participat sâmbătă la deschiderea unui centru APIA în comuna Mociu din judeţul Cluj, alături de preşedintele APIA, Gheorghe Benu, de secretarul de stat în Ministerul Agriculturii George Turtoi, precum şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, şi de prefectul Gheorghe Vuşcan.

Mai puteţi citi:

Nu e glumă: Mociu iluminat ca Los Angeles-ul (GALERIE FOTO)

Raed Arafat a fost prezent la inaugurarea SMURD Mociu:”Aşa ar trebui să arate o staţie SMURD”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite