Clujenii îşi pot face statuie din bronz la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de artă vor putea vizita mâine şi duminică, începând cu ora 10.00, cea de-a doua ediţie a Târgului de Artă, Artizanat şi Antichităţi, organizat la Polus Center.

Oglinzi de cristal veneţiene, tablouri în ulei aduse din Olanda, vase de ceramică unicat şi obiecte din teracotă sunt câteva din atracţiile evenimentului.

Târgul va reuni peste 10 artişti şi companii de profil din România. Invitatul special al târgului va fi artistul Valentin Dodică, care va susţine, sâmbătă şi duminică, un workshop de modelare în lut, dar va realiza pentru clujeni şi sculpturi în bronz, după fotografie.

„Clujenii care doresc să ofere un mărţişor deosebit de 1 martie vor putea să achiziţioneze mărţişoare personalizate, imprimate cu fotografie lor”, a declarat Adrian Oancea, purtătorul de cuvânt la Polus Center.

Cei mici vor putea confecţiona ei înşişi mărţişorul perfect, pe care să-l dăruiască mamelor lor, în cadrul „Atelierului de mărţişoare”.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, începând cu ora 15.00, cei mici vor putea lua parte la atelierul de creaţie, organizat în zona food-court a centrului comercial din Floreşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite