Cine sunt primii artişti care vin în premieră la un festival din România. Armin van Buuren revine la Untold 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Untold au anunţat primii artişti care vin în premieră la ediţia din acest an a festivalului. Lor li se alătură Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki şi The Prodigy.

DJ-ii Diplo, Alesso şi Oliver Heldens vin pentru prima dată la un festival din România, la Untold. Potrivit organizatorilor Untold, Diplo este cunoscut pentru numeroasele colaborări cu Skrillex, Justin Bieber, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna, Beyonce, Usher şi Snoop Dog. Iar Alesso - un DJ suedez care a lucrat cu numeroşi artişti precum: David Guetta, Calvin Harris şi Usher.  

Un alt artist care va veni în premieră la Untold este Kygo, un DJ şi producător norvegian, unul dintre cei mai buni DJ de muzică house ai lumii. Acesta a colaborat cu Ellie Goulding şi Selena Gomez, iar asta l-a ajutat săurce pe primele locuri în mai toate topurile internaţionale de muzică. În 2016, la Rio, artistul norvegian a fost primul DJ invitat să performeze la ceremonia de închidere a jocurilor olimpice.

„După ce la ediţia din 2017 a stat pe scenă mai bine de 5 ore, Armin van Buuren, regele răsăritului din Transilvania se întoarce pe scena principală a festivalului Untold. Chiar şi la câteva luni de la festival, cel mai aşteptat artist de către fanii Untold povestea încă lumii întregi despre experienţa incredibilă trăita în România, la Cluj-Napoca. Afrojack, Dimitri Vegas&Lile Mike şi Steve Aoki sunt deja cunoscuţi ai publicului Untold. De fiecare dată când ajung la Cluj-Napoca, unii dintre cei mai renumiţi DJ ai lumii, spun că festivalul Untold este pentru ei cel mai aşteptat eveniment al anului“, mai precizează organizatorii evenimentului.

O altă premieră este prezenţa trupei The Prodigy, care „le promite fanilor din România un show incredibil“.

Peste 30.000 de fani ai festivalului şi-au achiziţionat, până acum, un abonament pentru cele patru zile. De joi, 8 februarie, preţul abonamentelor creşte la 549 de lei plus taxe şi pot fi achiziţionate de pe untold.com sau din reţelele partenerilor.

UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

Mai puteţi citi:

VIDEO S-au stabilit datele de desfăşurare a Untold 2018. Cum arată aftermovie-ul  filmat de 120 de cameramani 

VIDEO Cele mai frumoase fotografii din prima seară de distracţie la Untold 2017, când au fost peste 76.000 de petrecăreţi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite