Centrul Clujului, plin de lumină. A treia zi când oamenii vin, aprind lumânări, aduc flori şi ţin un moment de reculegere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lumânări în centrul Clujului FOTO: Florina Pop
Lumânări în centrul Clujului FOTO: Florina Pop

Dacă în mai multe oraşe din ţară, oamenii au ieşit să protesteze nemulţumiţi de atitudinea şi comportamentul autorităţilor în cazul incendiului de la Clubul Colectiv din Bucureşti, la Cluj lumea a ieşit şi marţi, pentru a treia zi, din case ca să meargă în centru să aprindă o lumânare şi să ţină un moment de reculegere. În jurul orei 20.00 erau în jur de 10 oameni.

În centrul Clujului a fost linişte marţi seara spre deosebire de Bucureşti, Braşov şi Alba, unde lumea a ieşit să protesteze şi să ceară demisiile premierului Victor Ponta, a ministrului de Interne, Gabriel Oprea, şi a primarului de la sectorul 4 din Bucureşti, Cristian Popescu Piedone.

Ca şi duminică, 1 noiembrie, şi luni, 2 noiembrie, clujenii au ieşit şi marţi seara din case ca să ţină un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv din Bucureşti. Au aprins câte o lumânare sau a adus flori, au spus o rugăciune, au ţinut un moment de reculegere şi au plecat. Unii au plecat, alţii au venit şi au repetat ritualul, în cea mai profundă tăcere.

Pe aceeaşi temă:

Incendiu Club Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale martorilor tragediei: „Cei care cădeau erau călcaţi în picioare“

Incendiu club Bucureşti: Colectiv, unul dintre cele mai renumite localuri de concert din Capitală. În seara tragediei, intrarea a fost liberă

Incendiu Colectiv. Cine este Alin Anastasescu, acţionarul principal al firmei care deţine Clubul Colectiv

Incendiu la Club Colectiv. Liste cu răniţii tragediei din Capitală, internaţi la diverse spitale din Bucureşti

Incendiu în Club Colectiv. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Colectiv, clubul în care zeci de tineri au ars de vii

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sânge! Unde puteţi dona chiar acum

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite