Caz scandalos de abuz sexual la Dej: copilă de 14 ani, violată timp de 3 ani de iubitul mamei şi de un prieten al acestuia

0
0

Doi bărbaţi din judeţul Cluj au fost arestaţi preventiv, la Dej, după ce au violat-o pe fiica iubitei unuia dintre ei.

O fată de 14 ani din Dej ar fi fost obligată în repetate rânduri să întreţină relaţii sexuale cu concubinul mamei sale, un bărbat de 44 de ani originar din localitatea Căşeiu.

Mai mult, potrivit Dejeanul, există suspiciuni că de mai multe ori, bărbatul ar fi chemat un prieten ceva mai tânăr, de 20 de ani, pentru a profita la rândul lui de adolescentă. Totul a luat sfârşit când mama tinerei a aflat de ceea ce s-a întâmplat şi a făcut o sesizare la Poliţie. Calvarul fetei a durat 3 ani.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din Dej au identificat şi reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale. Conform probatoriului administrat, doi bărbaţi în vârstă de 44 şi 20 de ani, din comuna Căşeiu, sunt bănuiţi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani. Magistraţii Judecătoriei Dej au dispus, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi bărbaţi”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite