Revista „Rolling Stone” a dobândit drepturile de a găzdui festivalul Life Is Beautiful din Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Revista Rolling Stone, deţinută de Penske Media Corporation, a cumpărat toate drepturile pentru a găzdui festivalul „Life Is Beautiful”, care se desfăşoară anual în Las Vegas, Nevada. Acest lucru se precizează într-un comunicat postat vineri pe site-ul revistei.

„<...> Combinaţia dintre [revista] Rolling Stone care ajunge la peste 60 de milioane de cititori şi acest eveniment incredibil de luminos (festivalul Life Is Beautiful), care atrage 180 de mii de oameni pe an, este un teritoriu nou, foarte atractiv pentru dezvoltare”, spune Gus Wenner, CEO al revistei.

Suma tranzacţiei şi termenii acesteia nu au fost dezvăluite. Publicaţia notează că noii proprietari ai festivalului urmează să-l „aducă la un nou nivel”, precum şi să-şi extindă prezenţa pe platformele digitale.

Festivalul „Life Is Beautiful” se desfăşoară anual din 2013 în centrul mondial de divertisment - oraşul Las Vegas din Nevada. La el au participat odată interpreţi precum cântăreţul Billy Eilish, rapperul A $ AP Rocky (nume real - Rakim Myers) şi trupa punk rock Green Day ("Green Day"). 

Următorul eveniment este programat pentru luna septembrie a acestui an.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite