Au căzut la pace! „Viitorul Universităţii sună foarte bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 30 de suporteri au asistat la discuţii
Aproximativ 30 de suporteri au asistat la discuţii

Patronul lui „U“, Florian Walter, s-a întâlnit ieri cu autorităţile locale şi suporterii pentru a vorbi de viitorul clubului. Împreună cu primarul Sorin Apostu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, aceştia au discutat despre ultimele evenimente şi despre aducerea unor oameni de afaceri în club

Ultima săptămână a fost extrem de agitată pentru Universitatea Cluj. Procese peste procese şi un război ai declaraţiilor interminabil între conducătorul clubului, pe de o parte şi Consiliul Local, de partea cealaltă. După ce Florian Walter l-a acuzat dur pe primarul Sorin Apostu că este mincinos, acesta a replicat prin faptul că a alocat o sumă de un milion de lei, care a fost „palmată“ de angajaţii clubului, fără ştiinţa acţionarului majoritar. Suporterii au ameninţat că vor ieşi în stradă pentru a organiza un miting menit să sensibilizeze autorităţile că Universitatea trebuie să trăiască.

Walter, Apostu şi Tişe, la aceeaşi masă

Ieri, la sediul clubului, Walter, împreună cu Sorin Apostu şi Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean, precum şi aproximativ 40 de suporteri, s-au întâlnit pentru a pune lucrurile la punct:

„A fost o întâlnire care a reprezentat punctul zero în ceea ce priveşte viitorul clubului. S-a vorbit de transparenţă, iar autorităţile locale au promis că vor ajuta acţionarul majoritar cu aducerea unor importanţi oameni de afaceri în preajma sa. De acum, banii vor fi alocaţi de Consiliul Local prin majorare de capital şi printr-un ONG“, a precizat edilul-şef.

Florian Walter a fost extrem de mulţumit de cele discutate şi a spus că are încredere într-o colaborare excelentă pe viitor: „A fost o întâlnire istorică, în cei 90 de ani de când există clubul nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Viitorul sună foarte bine. Primăria ne va ajuta cu o bază pentru copii şi una pentru echipa mare. Am vorbit şi de contractul care se va face cu noua arenă. Jumătate din banii de la Primărie vor fi alocaţi direct, iar cealaltă prin organizaţia non-guvernamentală „Primăvara clujeană“, a dezvăluit acesta.

De asemenea, părţile implicate în această întâlnire, au dezvăluit că în viitor vor organiza ceva asemănător, când la masa discuţiilor vor lua loc şi impprtanţi oameni de afaceri ai Clujului, interesaţi să investească la „U“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite