Anamaria Prodan, manager la U Cluj: „Eu văd chestia asta ca pe un business, suporterii o văd numai cu inima, în fotbal aşa e greu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, soţia antrenorului din Ghencea, Laurenţiu Reghecampf, care a fost instalată ca manager la U Cluj, a declarat miercuri noaptea la sosirea pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca că va aduce zece noi jucători la echipă. De asemenea, ea a mai precizat că toată "chestia asta" nu este decât un business.

„Eu zic că în momentul acesta aduc zece jucători. Am o listă dată de Claudiu (n. red. Niculescu, antrenorul U Cluj) cu posturile unde scârţâim. I-am trimis lui Claudiu pentru că eu cred că numai aşa putem reuşi. Eu l-am sunat pe Claudiu în prima secundă în care am şiutu că voi veni şi i-am spus că tu eşti antrenorul nostru şi cu tine vreau să rămân. Eu îl ştiu de foarte multă vreme pe Claudiu şi eu am foarte mare încredere în tineri. Sincer cred foarte tare şi îmi doresc foarte tare jucători cu experienţă, dar n-aş vrea să îmbătrânesc echipa", a precizat noul manager al Universităţii Cluj.

„Eu am o colaborare extraordinară cu cineva din Brazilia, este cea mai mare firmă din Brazilia, m-au ajutat şi la Chjiajna şi îmi doresc foarte tare să aduc jucători. Eu văd chestia asta şi ca pe un business, suporterii foarte frumos o văd, numai cu inima, în fotbal în ziua de azi e greu. Eu cred că dacă reuşim să aducem jucători cum am făcut la Chiajna, i-am adus, ne-au ajutat, am terminat pe locul pe care am terminat, i-am vândut. Cu banii ăia îmi iau alţii. Eu aşa văd chestia asta", a mai precizat Prodan.

La negocierile pentru schimbarea conducerii de la Cluj a participat şi Ionuţ Luţu, şoferul lui Gigi Becali. După anunţul că Anamaria Prodan va fi managerul Universităţii, patronul Stelei a negat orice fel de interes în această tranzacţie: "N-am absolut nici un fel de treabă cu ce se petrece acolo".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite