ADMITERE LICEU 2014 Rezultatele finale au fost publicate. Cea mai mică medie de admitere din judeţul Cluj

0
0
Note  FOTO: Adevărul
Note  FOTO: Adevărul

Cea mai mică medie de admitere la un liceu în judeţul Cluj a fost 2,86 şi a fost înregistrată la Liceul Tehnologic "Vlădeasa" din oraşul Huedin, potrivit admitere.edu.ro.

La Liceul Tehnologic "Vlădeasa" Huedin s-a înregistrat cea mai mică medie de admitere din judeţul Cluj: 2,86. Cu aceasta au fost admişi doi elevi care proveneau de la Liceul Teoretic "Josica Miklos" din Turda şi Liceul Tehnologic "Vlădeasa" din Huedin. Elevii au fost repartizaţi la specializările Ştiinţe ale Naturii şi Turism şi Alimentaţie, profile în limba maghiară.

Cei doi nu au reuşit să obţină nicio notă de 3 la Evaluarea Naţională 2014 - unul a avut nota 1 la Română şi Matematică, 2.90 la Maghiară, iar celălalt - 1,20 la Română, 1 la Matematică şi 2,30 la Maghiară.

La polul opus, cinci elevi au fost admişi cu media 10 la liceu.

Ministerul Educaţiei Naţionale a finalizat prima etapă a repartizării computerizate în unităţile de învăţământ liceal a  absolvenţilor de clasa a VIII-a. În judeţul Cluj, pe primele 10 poziţii ale specializărilor ordonate după ultima medie de admitere se află dopuă profile reale - Matematică-Informatică şi Ştiinţe ale Naturii. Primul profil uman, Filologie, apare abia pe locul al XII-lea.

O şcoală din Cluj este treia din ţară, după mediile de admitere. Admiterea la liceu a poziţionat Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“ din Cluj-Napoca pe locul al treilea, după ce anul trecut s-a situat pe poziţia a şasea. Prima medie de admitere în acest an a fost 10, iar ultima, 9,52.

Alte detalii despre admiterea la liceu în judeţul Cluj puteţi afla de AICI.

Mai puteţi citi:

ADMITERE LICEU 2014 Rezultatele finale au fost publicate. Colegiul „Emil Racoviţă“ din Cluj, a treia şcoală din ţară după ultima medie de admitere

REPARTIZARE LICEU 2014 Topul liceelor din România după ultimele medii de admitere

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite