Zilele oraşului, la cea de-a opta ediţie. Vali Vijelie încinge petrecerea, în weekend, la Lehliu-Gară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Vijelie cântă la Lehliu-Gară Foto:Arhivă Adevărul
Vali Vijelie cântă la Lehliu-Gară Foto:Arhivă Adevărul

Trei zile de distracţie pe cinste pentru locuitorii din Lehliu Gară la cea de-a opta ediţie a Zilelor oraşului. Autorităţile locale pregătesc o serie de surprize musicale, cea mai aşteptată vedetă autohtonă fiind îndrăgitul Vali Vijelie.

Născut pe 7 iulie 1970 şi cunoscut sub numele de scenă Vali Vijelie, Valentin Rusu şi-a descoperit talentul muzical la vârsta de 11 ani.  “Acest gen îl cânt de mic copil. Eu am învăţat să cânt pe prispă” spunea artistul, iar pasiunea pentru cântat a moştenit-o de la aceeaşi persoană de la care provine şi numele de scenă : “Numele vine de la un văr de-al meu (Mircea Vijelie) care cânta muzică lăutărească foarte bine. Iar eu l-am copiat. Îmi plăcea foarte mult, era idolul meu, aşa ca mi-am pus numele Vijelie”.

Începând cu 31 iulie şi până pe 2 august, inclusiv, distracţia va fi cuvântul de ordine la Lehliu. Pe lângă manifestările puse la punct de aleşii locali, concertele în aer liber au cea mai mare priză la public. Pe scenă vor mai concerta Andreea Antonescu, Misty, Amna, Nicole Cherry, Rucsy, Ami, dar şi cunoscuţii interpreţi de muzică popular Elena Merişoreanu şi Constantin Enceanu. Piesa de rezistenţă a petrecerii va fi însă Vali Vijelie şi Laura Vass. Spectacolele vor începe în fiecare zi la ora 16.00, iar moblizarea general va avea loc pe stadion.

Vă recomandăm şi:

"Hora mare" din Bărăgan. Cel mai important festival internaţional de folclor începe pe 6 august

Cel mai mare festival de folclor din România va avea loc în Parcul Cişmigiu, între 19-21 iunie (VIDEO)

Festivalul Crai Nou, un regal de folclor şi tradiţii

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite