Zeci de poliţişti, în teren pentru prinderea celor care încalcă restricţiile. Au fost legitimate 370 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filtre rutiere, organizate de forţele de ordine FOTO IPJ Călăraşi
Filtre rutiere, organizate de forţele de ordine FOTO IPJ Călăraşi

Sute de persoane au fost legitimate ieri  în judeţul Călăraşi, în cadrul a 12 filtre efectuate de forţele de ordine. Acţiunile au avut loc la Călăraşi, Olteniţa, Lehliu-Gară, Budeşti şi Fundulea.

Peste 370 de persoane legitimate, 72  de sancţiuni aplicate, 285 de autovehicule şi 8 societăţi comerciale, acesta este bilanţul filtrelor organizate. Acţiunile au vizat promovarea măsurilor de protecţie împotriva infecţiilor cu Covid-19, dispuse la nivel naţional în contextul stării de urgenţă şi identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile ordonanţelor militare.

Au fost periate zonele aglomerate, respectiv pieţele, zonele centrale şi parcurile, precum şi cartierele mărginaşe. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au legitimat 371 de persoane şi au verificat 8 societăţi comerciale şi 285 de autovehicule. Au  fost aplicate 72 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 63.765 de lei. Totodată, ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite