VIDEO Ultimul onor de la militarii de pe malul Borcei pentru pompierul ucis de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimul onor pentru pompierul răpus de COVID-19 FOTO Facebook/ISU Călăraşi
Ultimul onor pentru pompierul răpus de COVID-19 FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Pompierii călărăşeni au dat astăzi onorul pentru ultima dată camaradului lor de la ISU Dobrogea, răpus de infecţia cu COVID-19.

 Iată mesajul postat pe pagina de socializare a ISU Călăraşi:

Astăzi ii dam onorul pentru ultima dată camaradului nostru de la I.S.U. "Dobrogea" al Constanţa

Suntem alături de pompierii constănţeni în aceste momente grele, cand se despart de unul dintre ostaşi de ^foc", plecat prea curând dintre noi.

Pompierii militari sunt acei oameni curajoşi şi cu suflet mare care sunt chemaţi să meargă acolo de unde oamenii obişnuiţi fug!

Nu sunt super eroi, nu au super puteri, sunt doar oameni, dar mai deosebiţi, pentru că sunt disciplinaţi, sunt antrenaţi, sunt săritori şi cu siguranţă au acel spirit de sacrificiu, pot salva vieţi cu preţul propriei vieţi!

Colegul nostru pompier din cadrul I.S.U. "Dobrogea" al judeţului Constanţa este astăzi înmormântat, iar noi, colegii din toată ţara, îi promitem, că nu îl vom uita!

Este o mare pierdere pentru familia lui, pentru toţi cei care l-au cunoscut, pentru colegii lui pompieri, pentru noi camarazii din toată ţara, iar in aceste momente, durerea cu greu poate fi stăpânită, pentru că niciodată nu suntem pregătiţi să pierdem oameni dragi.

Suntem alături de familia colegului nostru plecat la ceruri prea curând, suntem alături de colegii noştri, pompierii constanţeni în faţa acestei grele încercări!

Privim spre cer şi sperăm să primim putere de la Bunul Dumnezeu pentru a depăşi acest moment extrem de dificil!

Dumnezeu să-l ierte, să-l odihnească şi să-l aşeze de-a dreapta Sa!

Pompierii călărăşeni

Viorel Dâmboi, de 48 de ani, era angajat ca şofer la ISU Dobrogea. Săptămâna trecută, înainte să intre în tură, bărbatul s-a simţit rău şi a fost transportant de colegi la spital. Fusese infectat cu COVID-19. După câteva zile la Terapie Intensivă, bărbatul a pierdut lupta cu viaţa. iorel Dâmboi va fi înmormântat la Feteşti, oraşul său natal.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite