UPDATE Tragedie pe plajă, la Podul 4. Doi tineri au dispărut în apele Borcei, amândoi au fost găsiţi înecaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plaja de la Podul 4, zona în care s-a petrecut tragedia Foto:Adevărul
Plaja de la Podul 4, zona în care s-a petrecut tragedia Foto:Adevărul

Militarii de la ISU sunt în alertă, după ce două persoane au fost date dispărute în apele Borcei. Tragedia s-a petrecut în dreptul plajei de la Podul 4, în afara oraşului, o zonă de agrement preferată de călărăşenii, toropiţi de căldura sufocantă.

UPDATE ORA 17.45. La scurt timp de la dispariţia în Borcea, în jurul orei 17.00, unul dintre tineri adolescenţi a foat găsit. Este vorba despre băiatul în vârstă de 14 ani. Din păcate, copilu nu prezenta niciun semn vital. Paramedicii au efectuat şi manevre de resuscitare, însă la ora 17.15 a fost declarat decesul. Echipajele de la ISU, alături de scafandri profesionişti au continuat însă căutările pentru găsirea şi celui de-al doilea dispărut. La ora 17.27 şi trupul neînsufleţit al celui de-al doilea adolescent a fost scos la mal. Nici acesta nu a mai putu fi salvat.

Apelul de urgenţă la 112 s-a făcut duminică, în jurul orei 15.00. Mai multe echipe de salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Călăraşi au plecat la locul incidentului pentru a-i găsi pe cei doi dispăruţi. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un băiat de 14 ani şi un altul de 18 ani. Ei veniseră la plajă, însă au intrat în apă şi nu au mai ieşit. Speriaţi, oamenii care au observat nenorocirea au sunat imediat la 112. Echipele de la ISU au anunţat că vor chema în sprijinul lor şi un echipaj de scafandri profesionişti.

Nenorocirile se ţin lanţ

Vremea deosebit de caldă aduce numai nenorociri la Călăraşi. Joi, 6 august, un bărbat în vârstă de 42 de ani, s-a înecat în dreptul Parcului Central, după ce plecase înot pe Borcea de la Plaja Mare. Bărbatul nu a mai ajuns pe celălalt mal. Salvatorii l-au căutat 2 zile şi abia sâmbătă trupul neînsufleţit a fost găsit plutind pe braţul Borcea, în dreptul localităţii Roseţi. Victima avea 42 de ani, era din Suceava, şi lucra la o firmă de construcţii din Călăraşi.

Pe 10 iulie, un bărbat care s-a dus să se facă o baie pe caniculă, în canalul siderurgic, a sfârşit tragic. El a murit înecat chiar sub ochii rudelor sale cu care ieşise să se răcorească. deşi au intervenit rapid, bărbatul în vârstă de 57 de ani, murise înecat.

Vă recomandăm şi:

Un bărbat înghiţit de ape, căutat zadarnic de scafandri. Victima a plecat înot pe Borcea, dar nu a mai ajuns pe celălalt mal

A intrat în apă şi nu a mai ieşit. Un bărbat s-a înecat în canalul siderurgic, sub privirile îngrozite ale rudelor sale

FOTO Un bărbat înecat în canalul siderurgic, de negăsit după 2 zile de căutări

Tragedie la Olteniţa! Doi copii au fost înghiţiţi de apele Dunării. Trupurile sunt căutate de un echipaj ISU

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite