UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe DN3, la Lehliu. Un accident cu 6 victime blocase circulaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier a fost blocat duminică, în jurul prânzului, în zona localităţii Lehliu din cauza unui accident rutier produs pe DN3, soldat cu şase persoane rănite, dintre care una mai grav.

UPDATE. ORA 13.15. Poliţiştii rutieri au anunţat că circulaţia a fost reluată pe DN3, în zona localităţii Lehliu, judeţul Călăraşi, după ce anterior se desfăşurase pe un fir, alternativ, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 58+900 în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului nu au fost înregistrate valori ridicate de trafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, pe DN3, la kilometrul 58+900, în zona localităţii Lehliu, judeţul Călăraşi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului au rezultat şase persoane rănite, dintre care una mai grav, iar în acest moment este restricţionat sensul de mers pe care s-a produs accidentul, respectiv Lehliu - Bucureşti, fără însă a fi înregistrate valori ridicate de trafic.

Vă recomandăm şi:

Accident cu 3 victime la Frumuşani. Elicopterul SMURD, solicitat să preia unul dintre răniţii grav

Reţinut de poliţişti după ce a spulberat cu maşina două persoane pe zebră. Soferul vitezoman a fugit de la locul accidentului

Un şofer care a accidentat un pieton pe DN3B, reţinut de poliţişti. Suspectul a fugit de la locul faptei

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite