Universitatea Cluj a câştigat la masa verde meciul cu Dunărea, din Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dunărea Călăraşi a fost sancţionată
Dunărea Călăraşi a fost sancţionată

Formaţia Universitatea Cluj a fost declarată câştigătoare la masa verde a meciului cu Dunărea Călăraşi, pierdut pe teren cu scorul de 2-3, în etapa a şaptea a Ligii a II-a, scrie news.ro.

  

Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a FRF, care a admis o sesizare cu privire la jucătorul Robert Florin Boboc (Dunărea Călăraşi).

“În baza art. 83/10/1 din RD cu aplicarea art. 34 din RD clubul AFC Dunărea 2005 Călăraşi se sancţionează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AS FC Universitatea Cluj) şi i se aplică penalitate sportivă de 850 lei”, a anunţat FRF.

FC Universitatea Cluj a făcut pe Facebook anunţul cu privire la câştigarea meciului cu Dunărea Călăraşi la masa verde.

“Federaţia Română de Fotbal a informat, în urmă cu puţine momente, că FC Universitatea Cluj a câştigat cu scorul de 3-0, la ‘masa verde’, partida din etapa a VII-a a campionatului, cu Dunărea Călăraşi. Motivul acestei hotărâri este legat de folosirea de către Dunărea a lui Robert Boboc, fotbalist care nu avea drept de joc. În urma acestei hotărâri, echipa noastră ajunge la 9 puncte şi urcă pe locul 12 în clasament, fiind la şapte lungimi de locul secund, dar cu un joc mai puţin disputat. Mâine, ‘studenţii’ revin pe teren în AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – FC Universitatea Cluj. Ne vedem în tribune”.

Partida dintre Dunărea Călăraşi şi Universitatea Cluj s-a disputat la 14 septembrie, atunci câştigătoare fiind echipa din Călăraşi (scor 3-2).

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite