Un venerabil domn de 92 de ani, premiat la parada motocicletelor cu ataş, organizată pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parada motocicletelor cu ataş a avut loc la Călăraşi FOTO Facebook/M.D.
Parada motocicletelor cu ataş a avut loc la Călăraşi FOTO Facebook/M.D.

Aproximativ o sută de împătimiţi ai  bătrânelor motociclete cu ataş din toate colţurile ţării şi-au dat întâlnire sâmbătă, 9 iulie, la Călăraşi. Sute de persoane s-au îngrămădit să vadă vehiculele pe trei roţi.

Asociaţia „Pe trei roţi” a avut iniţiativa de a organiza, sâmbătă, 9 iulie, la Călăraşi, Parada Motocicletelor, eveniment care, de fapt, promovează şi încurajează, deopotrivă, restaurarea şi conservarea motocicletelor cu ataş.

În jur de o sută de motociclişti au „mărşăluit” sâmbătă pe străzile municipiului, oprindu-se timp de câteva minute pe esplanada din faţa Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie, o parte dintre ei fiind şi premiaţi de către organizatori. Printre aceştia, s-a aflat şi un domn venerabil, în vârstă de 92 de ani.

„Felicitări organizatorului, domnului Ştefan Chiriţă, preşedintele Asociaţiei, dar şi participanţilor pentru “minunăţiile pe trei roţi” cu care s-au prezentat la paradă pe care anul viitor intenţionăm s-o facem şi mai atractivă", a precizat Marius Dulce, primarul Călăraşiului, prezent la eveniment.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cucerirea Luganskului ar fi „topit” puterea de luptă a fostei Armate Roşii | ANALIZĂ

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Situaţia umanitară din Severodoneţk va deveni „catastrofală“. Ruşii au bombardat Nikopol, Novopavlivka şi Sloviansk

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite